En fredag aften i juni 2017, sad 3 fyre ved navn Jonas Serup, Kristian Gasberg og Morten Petersen og kom på den idé, at de ville starte en ny fodboldklub. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der blev drukket lidt øl, og en masse gode forslag kom på bordet. De 3 fyre brugte hele aftenen på at skrive notater, og ikke mindst et navn til klubben. Oprindelig blev klubben navngivet FK Limfjorden, men det skulle vise sig at blive ændret kort tid efter.

 

Der gik ikke lang tid, før Jonas, Kristian og Morten havde allieret sig med yderligere 2 personer, der var lige så engageret. Mads Balslev og Christian Sigh blev hurtig en del af projektet, og sammen udgjorde de 5 et fantastisk team. En stiftende generalforsamling blev afholdt den 26. Juni 2017, hvor de 5 mænd blev bestyrelsen.

 

På denne måde blev en ny forening i Aalborg stiftet, og herfra gik det kun en vej.

Dog løb den nye forening ind i en udfordring, da deres nye klub navn ikke blev godkendt. Så de måtte i tænke boksen. En god aften med lidt øl og en stor hjælpende hånd fra Maiken Heegaard, der gav navnet FK Fjordsiden.

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter markeret med * skal udfyldes

Post comment