Historien for klubben

De første dage

En fredag aften i juni 2017, sad 3 fyre ved navn Jonas Serup, Kristian Gasberg og Morten Petersen og kom på den idé, at de ville starte en ny fodboldklub. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der blev drukket lidt øl, og en masse gode forslag kom på bordet. De 3 fyre brugte hele aftenen på at skrive notater, og ikke mindst et navn til klubben. Oprindelig blev klubben navngivet FK Limfjorden, men det skulle vise sig at blive ændret kort tid efter.

 

Der gik ikke lang tid, før Jonas, Kristian og Morten havde allieret sig med yderligere 2 personer, der var lige så engageret. Mads Balslev og Christian Sigh blev hurtig en del af projektet, og sammen udgjorde de 5 et fantastisk team. En stiftende generalforsamling blev afholdt den 26. Juni 2017, hvor de 5 mænd blev bestyrelsen.

 

På denne måde blev en ny forening i Aalborg stiftet, og herfra gik det kun en vej.

Dog løb den nye forening ind i en udfordring, da deres nye klub navn ikke blev godkendt. Så de måtte i tænke boksen. En god aften med lidt øl og en stor hjælpende hånd fra Maiken Heegaard, der gav navnet FK Fjordsiden.

 

Sæson start

Så blev det endelig august og dermed også første træning for klubben, hvor 12 mand mødte op, og udfoldede sig på Visse stadion. Kort tid efter var det tid til klubbens første kamp på hjemmebane mod Nørresundby, hvor der både var disket op med pølsevogn, 4 meter højt kamera tårn og 30-40 tilskuere, der stod klar til klubbens første kamp i serie 5! Der blev også åbnet med smil på læbberne, da FKF åbnede ballet med en scoring fra formand Jonas Serup med assist fra næst formand Kristian Gasberg, senere blev det også 2 – 0 til hjemmeholdet på mål af klubbens top angriber Daniel Christensen, men mere blev det desværre ikke til for hjemmeholdet, og de måtte efterfølgende inkassere 3 mål og dermed et nederlag på 2-3 i klubbens første kamp.

Desværre blev det også til yderligere 2 nederlag til Tukanernes IK og Vejgaard Boldklub i kamp 2 og 3 på 4-3 og 6-4, men søndag d. 17 september 2017 skulle FK Fjordsiden få sin første sejr, da de tog i mod første pladsen fra Aalborg KFUM på hjemmebane, som inden kamp kun havde tabt en kamp. Fra første fløjt viste hjemmeholdet stærk organisation og vilje, og viste sig farlige fremad i banen, og det varede ikke længe før hjemmeholdet både kom foran 1-0 og 2-0, desværre måtte de lukke et straffespark ind til sidst i første halvleg, så stillingen hed 2-1 til halvleg. Minuttet efter at dommeren har fløjtet første gang i anden halvleg, måtte fløjte igen, da Jonas Serup gjorde det til 3-1, og han skulle da også 20 minutter senere fuldende sit hattrick og score til 4-1. Aalborg KFUM får lagt en enkel mere i nættet til 4-2, men mere blev det ikke til, da FK Fjordsiden viste stor styrke og vilje i den deffensive del. De første 3 point på kontoen, og så var sæsonen for alvor skudt igang.